Header Image 0

Import & Export

Import
Het importeren van een auto komt steeds vaker voor en is inmiddels ook in het Dealernetwerk een geaccepteerd feit. Internet zoekportals hebben daar een grote bijdrage aan geleverd. De keuze is vaak vele malen groter en vaak zijn de prijzen ook interessant!

Maar er zijn ook vele valkuilen! Wilt u advies en gebruikmaken van mijn jaren lange ervaring, dan bent u van harte welkom om samen met mij de mogelijkheden te bespreken. Ik adviseer u graag!

Export
Internet heeft het internationaal in & verkopen van auto’s enorm doen toenemen. Ook de diverse internationale belastingregelingen spelen daar een rol in… denk bijvoorbeeld aan de BPM teruggave van auto’s welke na 15-10-2006 zijn geregistreerd in Nederland en worden geëxporteerd naar een ander EU-Land.

Als officieel partner van VWE kunnen wij de door ons verkochte auto’s zelf exporteren en eventueel voorzien van een exportkenteken zodat de buitenlandse koper met de auto over de weg (incl. WA-Verzekering) naar huis kan rijden. Geregeld binnen 30 minuten!

Wij spreken Nederlands, We speak English, Wir sprechen Deutsch

Vragen of interesse?

Onze services

Morgen Internet - Light website